ανταλλακτικά αυτοκινήτων - καινούργια ανταλλακτικά - μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

imitation - γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων

e-mail

ανταλλακτικά,καινούργια ανταλλακτικά,μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MINI CLASSIC

Tην σημερινή εποχή, της οικονομικής κρίσης και της ανασφάλειας, η διαδικασία συντήρησης του παλαιού μας αυτοκινήτου Μini αποτελεί έναν μεγάλο βραχνά. Απαιτείται γνώση για την επιλογή του κατάλληλου συνεργείου που θα αναλάβει την συντήρησή του και βέβαια χρόνος και χρήματα για την ανεύρεση και αγορά των ανταλλακτικών Mini Classic που θα χρειαστούν.

Η εταιρεία ΠΑΛΛΑΣ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με την μεγάλη και εξειδικευμένη εμπειρία της στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, μπορεί να σας προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα σε μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά Mini Classic, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά Mini Classic μεταχειρισμένα εισαγωγής μας όπως μηχανές, κιβώτια ταχυτήτων, καθίσματα, ταμπλό, ζάντες, διαφορικά, άξονες μεταδόσεις, άκρα, είδη φανοποιΐας, προφυλακτήρες, πόρτες, φτερά, καπώ, φανάρια, είδη πέδησης κ.λ.π. Όλα με εγγύηση καλής λειτουργίας. Επίσης θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα σε καινούργια γνήσια και after market ανταλλακτικά Mini Classic όπως δισκόπλακες, τακάκια, φίλτρα, φλάντζες, αντλίες φρένων - νερού - βενζίνης, ιμάντες, τεντωτήρες, φούσκες, αμορτισέρ, εξατμίσεις, βάσεις, ημιαξόνια, είδη φανοποιΐας, ηλεκτρικά είδη, ψυγεία νερού - κλιματισμού κ.λ.π. Τα παραπάνω ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MINI CLASSIC εισάγονται από τους μεγαλύτερους οίκους ανταλλακτικών της παγκόσμιας αγοράς (MG - ROVER PARTS - DELPHI - MINI SPORT - FAI - GUARNITAUTO - SALLERI - VALEO - CLEAN FILTER - TYC - TRW - SKF - VDO - WEBER - MINI SPARES…), με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση 1 χρόνου καλής λειτουργίας.

Μια άλλη πάρα πολύ σημαντική υπηρεσία που προσφέρει η ΠΑΛΛΑΣ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, στην προσπάθεια ελάφρυνσης της συνολικής επιβάρυνσης του πελάτη κατά την διαδικασία αγοράς ανταλλακτικών Mini Classic είναι η μεταφορά οποιασδήποτε παραγγελίας δωρεάν, στον τόπο παράδοσης (για εντός Αθηνών) και σε μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας (για εκτός Αθηνών).

Επίσης, στην προσπάθεια μας για διευκόλυνση των πελατών στην ταχεία εύρεση και αγορά ανταλλακτικών Mini Classic Η ΠΑΛΛΑΣ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη ιστοσελίδα την www.pallasmarket.gr όπου είτε μέσα από την κατηγορία ανταλλακτικά Mini Classic μπορείτε να βρείτε τα ανταλλακτικά που σας ενδιαφερουν ή μέσα από την κατηγορία <<Αναζήτηση Ανταλλακτικών>> μπορείτε να ρωτήσετε και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Τέλος στην κατηγορία <<Συνεργάτες>> μπορείτε να βρείτε Συνεργεία, Φανοποιεία, Ηλεκτρολογία, Βουλκανιζατέρ όπως και Καταστήματα Ανταλλακτικών Παντός Τύπου Αυτοκινήτου, τα οποία μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

ΠΑΛΛΑΣ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ η Νο1 επιλογή σε ανταλλακτικά Mini Classic.

Pallas Parts
καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Πάλλας Γιώργος
 
Google +1
καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Πάλλας Γιώργος
Ακούστε τις...
μουσικές επιλογές μας
καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Πάλλας Γιώργος
   
Iphone app
καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Πάλλας Γιώργος
 
Android app
καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Πάλλας Γιώργος